foto_kids_met_letterbak.jpg

Bij ons is uw kind meer dan welkom!

Uw kind wordt binnenkort 4 jaar? Of gaat u verhuizen? Wilt u uw kind laten veranderen van school? Dat kan. Wij begrijpen heel goed dat u wilt dat uw kind naar de juiste basisschool gaat; een school waar uw kind met plezier naar toe gaat en waarbij u een goed gevoel hebt. Wat ons betreft, begint dat met de uitnodiging om, samen met uw kind, persoonlijk kennis met ons te komen maken zodat wij kunnen horen wat u belangrijk vindt. Tijdens de rondleiding door de school laten wij zien wat wij voor u en uw kind kunnen betekenen. Bovendien krijgt u van ons een informatiepakket mee. Dan kunt u thuis nog eens alles doornemen. Uiteraard verplicht zo’n rondleiding u tot niets en zijn er geen kosten aan verbonden.

Soepel overstappen naar onze basisschool

Bij een verandering van basisschool willen we natuurlijk dat deze overstap zo moeiteloos mogelijk verloopt. Daarom nemen we ook altijd contact op met de huidige school van uw kind voor onder andere het onderwijskundige rapport. Daarnaast kunnen we, als het nodig is, ook een toets afnemen bij uw kind.

Uw kind wordt 4 jaar

In Nederland is het gebruikelijk dat kinderen direct na hun vierde verjaardag naar de basisschool gaan. Vanaf vijf jaar is uw kind al officieel leerplichtig. Wij stellen het op prijs als u uw kind aanmeldt voor de vierde verjaardag, zo’n één jaar tot anderhalf jaar eerder.<<lees meer>>

Zit uw kind al bij kinderopvang NulVier?

Dan neemt uw kind al een half jaar van te voren regelmatig deel in groep 1. Dat heeft als voordeel dat hij al geheel vertrouwd is met de leerkracht, de kinderen en het onderwijs. Uiteraard verkleint dat de overstap naar het basisonderwijs.

Meer informatie?

Voor de aanmelding in groep 1? Belt of mailt u naar juffrouw Manu; (T): 073-8511399 of (E) manu@bsnoorderlicht.nl.

Voor groepen 3 t/m 8? Belt of mailt u naar de directeur, Frauke Donners; (T): 073-8511399 of (E) directie@bsnoorderlicht.nl.

Direct inschrijven? Klikt u dan hier. [tijdelijk buiten gebruik]

 

Meer lezen over onze school: